Detta avgör om du ska bli snygg eller ful på bild

Har du tänkt på att vissa människor är bildsköna d.v.s. ser bra ut på bild, men i verklighet ser väldigt osynliga ut? Vet du vad det beror på?

Förr i tiden brukade man måla av kungligheter uppifrån för att de skulle se stora och mäktiga ut. De kunde se längre ut på dessa konstverk, men i verkligheten vara lika höga som ett halvt äpple. Detta är en teknik man använder för att få en sådan bra bild av personen som möjligt.

När man tar en bild så hamnar din vänstra ansiktshalva på den högra och tvärtom. Vissa människor ser bättre ut när ansiktshalvorna byter plats och dem kallar vi bildsköna. Vissa människor ser sämre ut på bild, men en tröst är att de ser bättre ut i verkligheten. Så här får du tips på hur du gör photo design perfekt.

Nu har jag gått med i något som heter Fotor där kan du göra photo editor och där kan du göra mycket med dina bilder. Du kan lägga på smink som läppstift, eyeliner, mascara och rouge. Du kan ta bort röda ögon och rynkor om du lider av det. Du kan med andra ord få ett helt perfekt utseende. Jag har testat att lägga på smink och såg ett fantastisk resultat med perfekt make up. Jag är inte en make up artist ändå fick jag till det helt perfekt.

Kollage

Du kan även göra olika kollage dvs sätta ihop bilder tex om du ska bjuda in till födelsedagsfest eller bröllop. Du kanske har barn som tar studenten och inte vill göra som alla andra. Alla andra tar en bild från sonen/dotterns barndom och skriver namn. Du kanske vill ta 5 bilder i olika skeden i ditt barns liv och visa upp. Då finns det otroligt bra sätt att sätta ihop dem hos Fotor med ett av bilden som ett hjärta. Du måste nästan gå in och prova själv för att se hur fantastisk roligt man har det medans man provar sig fram. Detta är tips om du ska göra photo collage.

kronprinsessan victoria
Så här ser det ut när du är medlem. Jag loggade in med min facebook konto lätt som en plätt.
kronprinsessan victoria
Bilder tagna med en vanlig billig kamera kan ändras så att de ser proffsiga ut. Detta är också den stil jag älskar när det kommer till inredning. Jag älskar Marie Antoinette style & interiör.
kronprinsessan victoria
Ni kan göra fina inbjudningskort om ni ska ha en babyshower. Dvs innan nedkomst av barnet bjuder man in lite väninnor som kommer med fina gåvor till barnet som ska födas.
kronprinsessan victoria
Gör även proffsiga bilder av er katt som i vanliga fall inte ens vill bli fotograferade.
kronprinsessan victoria
Även göra proffsiga bilder av era katter som älskar att stå framför kameran. Lycka till!

Kommentera