Aqua Detox andra behandling

Jag fortsätter mina Aqua Detox behandlingar hos Maria Dagerberg.

En annorlunda sak jag har märkt nu när jag har gjort Detox behandlingen för andra gången är att jag har fått massor av finnar i ansiktet. För huden reagerar också häftigt på denna behandling.

Maria Dagerberg spelade in mig medans jag satt med mina fötter i baljan för detox behandlingen. Har ni tänkt på att när människor ska skriva en CV så berättar de sina goda sidor för att få jobbet. Jag har fått i uppdrag av ett företag att berätta mina dåliga sidor och detta kommer sedan att användas i ett kommersiellt tillfälle. Jag har verkligen berättat om hur lite tålamod jag har. Bara av att jag sitter med fötterna i denna balja så höll jag på att få spel eftersom jag inte kan göra en sak i taget. Jag lider av ad/hd och måste göra två saker samtidigt minst.

Jag kan inte bara gå på bio och sitta still i flera timmar och se på film. Därför går jag ytterst sällan på bio. Det måste hända någonting hela tiden så att jag konstant får utlopp för min aktiva hjärna.

Jag älskar när kroppen förändras för något man gör tex detox behandling. Jag vill så gärna få resultat med all och bara längtar efter att bli helad med alternativa behandlingar.

detox
Här sitter jag med min fötter i en balja som heter Aqua Detox

 

detox
Denna gång blev vattnet mörkare för det visar att detox nu sätter i gång på allvar.

 

detox
Här ser ni Maria Dagerberg och vi är båda kollegor samtidigt för hur man kan tjäna pengar medans man sover.

Du kan nå Maria Dagerberg på denna sida som även handlar om Bemer behandling.

Kommentera