Det du samlar på säger mycket om dig

Visste du om att det du samlar på säger väldigt mycket om dig som person.

I samarbete med Heromic

När jag samlade på allt som ingick i ett dockhus sa en person till mig “du kan inte ha upplevt en bra barndom eftersom du är barn på nytt”. Den personen hade så fel helt enkelt. Jag har haft min barndom och har även fått det jag har önskat under min barndom. Jag var dessutom yngst i familjen så jag fick mer än de äldre under min barndom. Det handlar väl mer om att barnet i mig fortfarande har kvar känslan av ett barns glädje även som vuxen.

Samlar du på något så har du kvar ett barns glädje och kommer aldrig att bli bitter. Jag kan känna att många människor gnäller på övertid. De borde för länge sedan be om obekväm arbetstidsersättning för all den gnäll de vräker ur sig. Sedan bör de som lyssnar på gnället få skadestånd för smärta och besvär.

Är du också en samlare och kanske inte samlar på dockhusgrejer som jag gjorde utan vill hellre samla på actionfigurer, gosedjur, leksaker och andra samlarprylar från bland annat Star Wars, Harry Potter, FNAF och Pokémon? Då har du en rolig samlarsida som heter Heromic där allt detta och mer finns.

HARRY POTTER-PRYLAR
Heromic har Sveriges största sortiment av Harry Potter prylar för precis alla smaker och alla åldrar. Om jag hittar grejer som jag gillar och jag som är kräsen så kan vem som helst hitta något på denna sida. Jag har hittat massor dessutom. Du hittar även snygga Trollstavar med fina detaljer från Ollivander samt Harry Potter halsdukar och slipsar från de olika elevhemmen. Du hittar även örhängen som Hermione använde sig av i filmen.

Nu kan du dessutom få fri frakt under hela augusti om du uppger rabattkoden “summer17” när du beställer grejerna.

Min absoluta önskan just nu är denna snygga tröja från filmen Harry Potter Gryffindor ladies crewneck swetshirt från elevhemmet.

harry potter kläder
HARRY POTTER – GRYFFINDOR LADIES CREWNECK SWEATSHIRT 329:-

 

harry potter kläder
HARRY POTTER – SLYTHERIN LADIES CREWNECK SWEATSHIRT 329:-
harry potter kläder
HARRY POTTER – HUFFLEPUFF LADIES CREWNECK SWEATSHIRT 329:-
harry potter kläder
HARRY POTTER – GRYFFINDOR CREST PENDANT & NECKLACE 129:-

 

2 comments / Add your comment below

  1. Det är skillnad på att samla på något som verkligen intresserar en, alltså typ kort på 50-tals stjärnor eller skor…Och att ha ett beteende som gör att man i princip drar på sig allt möjligt skräp.

Kommentera