De rika tar sin helikopter över för en afternoontea

Nu har jag även haft kunglig téprovning med Anders Myhre som driver 38 stycken Cutters i Sverige och Norge, Cajsa från Cajsas kök och 2 kvinnor som jobbar på Uppsala Stadsteatern.

Anders kommer inom kort öppna fler Cutters bl.a på Köpenhams flygplats. Cutters är en frisörsalong där de bara klipper och inte färgar. De använder sig inte utan någon kemikalie i sin verksamhet. Lite som oss då vi är helt ekologiska med våra téer och energidryck.

Den som höll i téprovningen var Sheik Alius som är från London så föreläsningen hölls på engelska. Vårt varumärke som jag är partner av heter London Tea exchange. Man får då följa téets historia hur det blev en känd brittisk afternoontea då många drottningar och hertiginnor genom tiderna var ensamma med vissa téer som vi har i vårt sortiment. Allt började med prinsessan Breganza från Portugal som hade rest länge med båt och ville ha en kopp té. Té var på den tiden så sällsynt så man gav henne ett glas öl i stället.

Nedan ser ni Anders Myhre från Cutters

Bredvid Anders ser ni Cajsa från just Cajsas kök. En ära att få ha henne som gäst när vi hade tébjudning.

De rika reser med helikopter för sitt té

Här ser ni kvinnorna från Uppsala stadsteater som blev otroligt imponerade på ett av våra téer som kostar 60 000 kr för en tekanna fylld med té. Vissa av teerna kostar mer än så och det är bara för de rikaste rika som reser till London bara för att få en exklusiv afternoontea och sedan för att ta sin helikopter tillbaka.

 

Kommentera