Därför väljer bloggare Delacay.com som sin bloggportal

Vi på Delacay.com håller på att bli delägare med Bizmedia och 1 november skriver vi på kontrakt. De har hjälpt oss att ligga i framkant som bloggportal.

Vi kommer lägga in verktyg i vår bloggportal så att våra egna bloggare ska kunna välja vilket företag de vill bli sponsrade av och få betalt. Då kan inte bloggare utanför välja dessa sponsrade inlägg utan endast våra egna bloggare kan tjäna pengar på detta sätt.

Vi kommer även skicka våra bloggare på kurs i november för hur de ska spela in bra filmer med sin mobil och lägga ut det på sina sociala medier. Vårt motto är att utbildar vi våra bloggare och är delaktiga i deras resa så kommer de trivas bättre hos oss. Kursen kostar i normala fall ca 2500 kr per elev och den pågår under en dag samt tilltugg och fika kommer att ingå. Är du redan bloggare hos delacay kontakta mig på annevonporat@live.se så får du mer detaljer. Finns plats för endast 4 deltagare.

Sagan om Angelica som eventflickan

Angelica driver bloggen Jellicas.se och har nyligen kommit över till oss och fick direkt platsen som vår premiumbloggare. Vi är så otroligt glada att hon har valt att komma tillbaka till oss.

Angie är en riktig eventtjej ni kommer se henne på massor av kändisevent. Hon väljer bara event som senare syns i media som Hänt i veckan, Damernas värld mm. Hon vet exakt var man ska synas för att växa som influencer. Hon har inte alltid haft det lätt på vägen då många har skrivit väldigt elaka kommentarer till henne. Vi har haft många djupa samtal där vi har kunnat stötta varandra som offentliga influencer emellan. Angie är även ett stöd för andra influencer som känner sig kränkta på nätet. Hon går ut i olika grupper och sträcker ut en hand för den som vill ha hennes stöd. Hon gör det ingen annan vågar eller orkar göra. Påminner lite om Elaine Eksvärd som kallar sig för storasyster på nätet.

Kommentera