Därför passa alla män bra i mörk kostym

Jag har sett att kostym verkligen trollar med män så att vilken smurf som helst helt plötsligt kan se stilig ut.

Jag såg ett skyltfönster där alla manliga dockor hade vänt ryggen och jag undrade vad dockans problem var. Jag tittade närmare och såg att de inte var klädda ännu så då var det bättre att man såg ryggen på dem.

När det gäller män så spelar det ingen roll om de är långa eller för korta. För smala eller för tjocka. Oavsett hur de ser ut så passar alla män i mörk kostym. Jag vet tex en man som är väldigt rund och har nästan en kvinnokropp. Jag har sett denna man i vanliga byxor och han såg ut som barbamamma med stor höft och stor rumpa. Han såg helt enkelt ut som en kvinna i kroppen för allt var formad som en kvinna. När han tar på sig kostym så försvinner den där kvinnorumpan han har direkt. Tänk vad en mörk kostym kan trolla med vilken smurf och jultomte som helst.

När det tex gäller balklänningar och kvinnor så kan inte kvinnor bära vilken klänning som helst. Jag tex kan inte bära klänningar som har för mycket volanger eller är ärmlösa. Då ser jag ut som en barbamamma också. Eller så kommer jag se ut som en överviktig smurf med balklänning. Det värsta skulle kunna bli att jag skulle se ut som en bakelse med grädde och vaniljpuder.

När det gäller kvinnor så är också valet mycket mer. Jag gillar balklänningar med armar för utan armar är det värsta jag vet. Jag anser att ingen kvinna passar i klänning utan armar så jag har inte förstått ens varför kvinnliga aftonklänningar görs oftast utan armar?

Nu ska jag i väg och träffa tidningen Näras elitbloggare och skribent. Berättar mer sen!

Kommentera