Därför har kungafamiljen aktier i H&M

Visste ni om att kungafamiljen måste äga en viss procent aktier som tillhör svenska företag. Därför stödjer de också H&M då det redan ägs av kungens kompis.

Man har även sett kronprinsessan Victoria bära både aftonklänningar, smycken och vardagskläder från H&M. Nog finns det mycket kungligt mode när man möter dem.

kunglig mode
Jag har aldrig gillat kronprinsessan Märta Marits klädstil, men dessa skor från H&M gillar jag.

Jag själv har funderat lite kring aktier och inom snar framtid funderat på just H&M samt ett annat hemligt företag. Jag ska först besöka företaget då jag är inbjuden dit på lunch för den entreprenör jag är.

kronprinsessan victoria kjol
Här är kjolen kronprinsessan Victoria bar på Prins Carl Philips bröllop. Denna är från H&M och hon hade även en liknande överdel. Jag trodde alltid att det var en hel klänning.

Anledningen till att jag tror på H&M är för att jag tycker kläderna har bra kvalité till ett mycket behagligt och lågt pris. Inte nog med det du kan få dessa kläder till ett mycket reducerat pris på tex Rabattkod samt även erbjudanden.

Jag som läser mycket böcker har också chansen att få böcker från Adlibris mycket billigare om jag går med Rabattkod.

Sponsrad inlägg i samarbete med Rabattkod

Kommentera