Därför är visitkort betydelselösa för företagare

Jag som bloggare är ofta ute i vimlet och träffar massor av journalister, toppbloggare och entreprenörer. För att de ska kunna komma i kontakt med mig har jag förut delat ut mina visitkort helt i onödan.

penna med logga
Här ser ni mina pennor med logga.

penna med logga

Nu har jag kommit på något mer effektivt och det är att dela ut pennor med min bloggadress Veckomagasinet på. När det gäller visitkort så slänger folk dem och många gånger kollar de inte ens vad det står på dem, om de inte har något stort att tjäna på dig som person/företagare. Jag har då kommit på det genialiska att använda mig utan pennor just för att en penna slänger man aldrig. En penna lånar man dessutom ut så den har ett mycket längre liv än vad en simpel visitkort någonsin kommer att få. Du kan enkelt beställa dem hos Brands 4U.

penna med logga

penna med logga

2 comments / Add your comment below

Kommentera