Chili möbler

Är du på väg att flytta hemifrån så ska du besöka Chili möbler och bli inspirerad.

chili möbler Denna stol kostar 1899kr och är från möbelbutiken Chili. Min väninna har inrett hela sin lägenhet med möbler från denna butik. Jag väntar bara på inflyttningsfesten som hon ska ordna när allt är på sin plats.

På Chili möbler har de verkligen allt för alla smaker. Jag rekommenderar Chili möbler till alla som är intresserade av inredning. Främst inredningsbloggar borde hitta hit och se vilken förvandling Chili möbler kan åstadkomma i deras inredning. Jag har en väninna som har köpt allt från detta företag och möbelbutik. Allt från soffa, ljusstakar, gardiner, köksmaterial ja precis allt ni kan tänka er har hon köpt från denna butik. Jag beundrar henne för att hon inte har kollat runt i något annat butik än denna för att få en röd linje i sin inredning. Hon kommer också att flytta snart och då blir det inflyttningsfest. Jag tycker att hon borde få mängdrabatt för att hon enbart köper från en och samma butik.

Chili möbler är inte som namnet en påminnelse om grönsaken chili utan det handlar om modern design för alla smaker. Jag som alltid annars gillar barock och rokoko kan tänka mig att inreda min lägenhet med möbler från Chili möbler. För dessa möbler är tidslösa som man brukar säga när modet håller i alla år. Dessa kan man dessutom använda sommar som vår dvs alla årstider.

 

4 comments / Add your comment below

Kommentera