Brist på pengar enligt attraktionslagen the secret?

Det är när du inte längre känner behov av pengar som pengarna kommer. Känslan av att behöva pengar kommer från tanken att du inte har tillräckligt, och så du fortsätter att skapa inte ha tillräckligt med pengar.Du skapar alltid, och när det kommer till pengar, så skapar du antingen brist på det eller det överflöd av det.Från: The Secret Daily Teachings, Rhonda Byrne. Attraktionslagen

mode blogg uppsala

Även om du är extrem snål och bara tar emot utan att bjuda tillbaka så kommer du hela livet vara fattig. För det du gör är att du talar om för universum att du är en fattigloppa och då kan universum inte göra något annat än att låta dig fortsätta ditt liv som en fattigloppa och parasit som vill leva på andra. Du kommer dessutom vara tvungen att leva på andra och se ut som en bacill korsning parasit utan värdighet. Sådana människor är det värsta jag vet som tror att de gör vinst på att leva på andra och på det sättet sänker sitt värde.

Attrahera pengar enligt attraktionslagen

Du måste vara medveten om din ekonomi och både spara samt även veta lite om bolån för att säkra din ekonomi. Nedan får du också tips och råd vad du gör med din bolån för att pengarna ska utöka. Det viktigaste här i livet förutom hälsa är att bo tryggt och bra. Har jag ingen fin bostad så spelar resten mig ingen roll.

pengar enligt attraktionslagen

Detta betyder så klart att du först måste ha positiva känslor om pengar.
Har du positiva känslor om pengar attraherar du positiva situationer angående pengar. Har du negativa känslor om pengar så attraherar du negativa situationer angående pengar. Svårare än så är det inte, men jag ska bena ut detta lite mer så att du förstår helheten.

Hur ditt liv har sett ut hittills är oviktigt. Hur den ser ut hädanefter är det viktigaste. Det finns alltid folk som har haft det värre än dig och lever fantastiska liv idag.
Jag har läst att det värsta du kan göra emot dig själv är att ha en ursäkt för att inte leva det goda livet- om du har en bra ursäkt är det ännu värre. Så fort du har en ursäkt så lägger du makten om din framtid i någon annans händer. Du måste först och främst förstå att DU är överlägsen dina erfarenheter och din situation. Dessutom att skylla i från sig är att förhandla bort sitt människovärde och inte är du väl så patetisk?

Det absolut snabbaste sättet att attrahera in mer pengar i ditt liv är att VARA LYCKLIG NU! Om du hela tiden tänker “När jag får pengar så blir jag lycklig” så ger du ut en signal att pengar inte finns hos dig. Och tänker du att pengar inte finns hos dig så attraherar du fortsatt att pengar inte finns hos dig.

När du har en hög med räkningar som måste betalas så måste du hitta ett sätt att inte fokusera på räkningarna- du attraherar bara mer räkningar. Du måste hitta ett sätt att må bra när du tänker på pengar.
Största misstaget när det kommer till att attrahera pengar är att människors handlingar säger emot önskningarna.
Jag hör att Du säger- jag vill dubbla min inkomst. Men dina handlingar säger tvärtemot! Jag vill dubbla min inkomst säger du och sedan sekunden efter säger du “Den där bilen har jag inte råd med, det där huset har jag inte råd med, vi har inte råd med det eller det” Sagt och gjort. Din önskan blir verklighet.

Säg ALDRIG mer “Jag har inte råd”. Gör det motsatta. Varje gång drömbilen åker förbi känn med hela ditt hjärta att du har råd, att du kan köpa bilen NU. Allt du ser som du vill ha tänk: “Tack för att jag har råd med det där”

Om du med hela ditt hjärta tror att det inte är svårt att tjäna pengar så öppnar du upp dörrar du aldrig trodde fanns. Hela universum kommer att jobba tillsammans med dig!

Varje gång du tänker att det inte finns tillräckligt med pengar så ändra den tanken på en gång till: Det finns ett sätt att få mer pengar in i mitt liv och jag kommer att hitta det nu eftersom jag letar och eftersom jag är en mpney-magnet!

Varje gång du ser någon med pengar tänk aldrig avundsjuka tankar, känn glädje. Du bör tänka tur att de inte lider av fattigdom i varje fall. Denna sätt att tänka lärde jag mig av min svägerska Emma. För du attraherade den människan in i din erfarenhet för att berätta för dig att det finns annorlunda sätt att leva.

När du ser någon komma gåendes i en ny Gucci kostym eller ett par nya Jimmy Shoo skor så tänk:
“Jag behöver inte den nya kostymen eller skorna idag, men skulle jag vilja så kunde jag köpt dom. Jag är väldigt glad att se dom fina skorna idag och ännu mer är jag lycklig för den som köpte dom”

1 comment / Add your comment below

  1. Bra inlägg, jag tänkter att pengar alltid kommer. Jag tänkte nyligen jag behöver dubbla min inkomst och vips jag lade ut en annons och fick en kund det blev så! Det gjorde mig glad, så nu vill jag få en till!

Kommentera