Bor du i slott slipper du städa!

Jag har bestämt mig för att bo på Uppsala slott i framtiden och helst i samma våning som kronprinsessan Victoria bodde i när hon studerade i Uppsala.

Nedan är jag på Uppsala slott en våning ovanför kronprinsessan Victorias bostad. På samma sida bor även landshövdingen som just nu heter Göran Enander. Tänk dig att alla dessa personer slipper städa för det jobbigaste är att städa.

Jag finner det väldigt lätt att laga mat och skulle kunna laga mat och baka flera gånger per dag. Det jobbiga är att servera och att plocka undan disk. Sedan gillar jag inte att stryka, dammsuga eller skura någon golv. Jag vill göra det som är kul helt enkelt. För att kunna göra det som är kul så behöver jag starta mina företag redan innan jul för att till nyårsskiftet anställa en personlig hovdam.

Min högsta önskan är att få en egen hovdam som följer mig överallt och håller i min väska samt assisterar mig med fotografering. Allt detta kommer jag att få för jag får exakt allt jag önskar här i livet fast allt tar olika tid. Det är det här med attraktionslagen som jag ännu inte har klurat ut. Hur lång tid tar det för universum att sända min önskan? Det går att få hjälp med allt inom städning om du vänder dig till DSFM som är proffs på helhetslösningar. Hoppas de även kan sända mig min egen hovdam då jag ändå är Hertiginnan af Uppsala så faller det sig naturligt med en hovdam.

kronprinsessan

Missa inte!

I dag är jag inbjuden till ett skönhetsevent i Stockholm och åker dit tillsammans med min författarvän Janet Sandberg som även driver skönhetssalongen Janets Beauty.

Jag kommer även inom kort lägga in en video som berättar mer om kronprinsessan Victorias våning i Uppsala när hon studerade i Uppsala.

2 comments / Add your comment below

Kommentera