Blogg möte med några blogg kändisar

Nu har jag haft ett trevlig blogg möte hemma hos mig med några blogg kändisar som många känner igen.

Malena Karlsson och jag kommer snart att ha ett stort event på gång i Uppsala. Vi ska bjuda in en hemlig gäst 30 maj till Uppsala som ska föreläsa om attraktionslagen. Detta kommer att ske på Vaksalaskolan som är ett stenkast från min centrala bostad. Jag och Malena kommer snart att bjuda in folk till detta event som kommer att bli sponsrad av olika företag. Vill ni veta mer kan ni maila mig på info@veckomagasinet.com eller höra av er till Malena Karlsson.

Vill ni komma i kontakt med Forever Living kan ni kontakta Ingalill Vigmostad.

blogg kändisar
Här ser ni Ingalill Vigmostad som sysslar med Forever Living produkter och en av blogg kändisar Malena Karlsson. Malena ser nöjd ut med sin Wraps och snart ska ni se vem som stjäl den från henne.
blogg kändisar
Just när Tanja klev in så glömde Malena bort sin Wraps. Vips så hoppade hunden Coco och tog den och började tugga på den. Blogg kändisar brukar äga hundar och denna tillhör Tanja Dyredand.
blogg kändisar
Tanja Dyredand bloggar direkt på plats för hon hinner inte annars med sitt hektiska liv. Jag är så glad av att hon äntligen tog sig till Uppsala för att träffa mig. Vi har alltid så mycket att prata om när vi ses.
blogg kändisar
Tanja gillade min tapet och sa att den passade verkligen mig. Jag förstår exakt vad hon menade för min tapet är taget från Osmanska riket.
Tanja Dyredand har en youtubekanal och driver Sveriges största ekoblogg.
Mitt event med blogg kändisar var sponsrat av:

Fotkomfort

Agersta ridskola

Magnetix

Design by Margareta Nudel

I goodiebagen fanns bl.a hälsoprodukter och Stevia Kexbaren
blogg event 018
Alla gäster fick dessa goda kex i goodiebagen och de trodde inte att det kunde smaka så gott. Jag kommer att ha flera event och flera kex kommer att delas ut.

Mer information om Stevia Kexbaren

Vi har tidigare använt certifierad palmolja i vår bars där vi vet att djur och regnskog inte far illa, men vi vill ta en ännu hårdare ståndpunkt!

Varför valde vi att utesluta palmolja från våra recept?

Regnskogar skövlas på många platser i världen för att ge plats åt palmoljeplantager.
Dessa regnskogar är avgörande för hur växthuseffekten kommer att påverka världen.
Ofta bränns regnskogarna, med alla dess levande djur, ned. Speciellt dödas då stora, långsamma apor, som orangutanger. Om de överlever, är deras naturliga livsmiljö förlorad.
Regnskogens ekosystem med tusentals naturliga växter och djur är också förlorad.

Dessa kex finns att köpa på ICA, Coop, Hemköp

 

Kommentera