Bildbevis på tidigare liv och reinkarnation

Det finns alltid konstiga människor som alltid kommer att besvära offentliga personer. Ju större min blogg blir desto mer vill jag leva skyddad från utomstående.

I samarbete med Silenssmide.se

Jag brukar surfa på bilder oftast och läser ofta mystiska texter om just bildbevis på tidigare liv mm. Fann bilder av en kvinna som jag tycker var slående lik mig själv. Det är bilder av två olika kvinnor från två olika tider.

Sök Bildbevis på tidigare liv

Bildbevis på tidigare liv är det roligaste man kan söka på nätet. Då kan ni se flera människor som verkligen har kunnat hitta gamla bilder av sig själva i tidigare liv dvs reinkarnation och annat som är mystiskt här i livet. Något jag inte tror på när det gäller tidigare liv är att man ska ärva saker och ting beroende på hur man har levt förut. Det hör inte riktigt ihop med den universiella lagen jag tror på nämligen attraktionslagen i en nötskal. Så då kommer det inte spela någon roll vad jag tror på eftersom jag ända ska “ärva” vissa saker från tidigare liv

Detta är inte samma kvinna som andra bilden. Jag hittade dem på två olika sidor så nog är det bildbevis på tidigare liv, eller hur?

Galna människor

Jag har ju läst om galna människor som förföljer folk. I dag tex så parkerade jag lite galet och då fick jag en galen människa efter mig som lekte polis. Tänk om min tomt var öppen så att sådana galna människor stod utanför och lekte polis. Jag hade nog inte orkat med det livet. Jag har kollat runt på lite smide hos Silens smide för att få inspiration till hur jag bör skydda mig och mitt boende i framtiden.

Hos Silenssmide så hittade jag nedan bilder av smide och grind för herrgård och slott.

Själv skulle jag vilja ha en högre grind som nedan bild och jag hoppas de kan ordna en sådan till mig när jag flyttar till slott i framtiden.

1 comment / Add your comment below

Kommentera