Besök av prinsessan Märtha Louise mediumelev


Nu på fredag ska jag få ädelt besök av ett medium som har varit elev hos prinsessan Märtha Louise änglaskola i Norge.

Missa inte vad jag har att berätta på fredag allihopa. Märtha Louise är prinsessa av Norge som har en änglaskola. En av hennes elever ska besöka mig och Märtha Louise väntar med stor spänning på hur jag kommer att recensera det i min blogg.

prinsessan märtha louise av norge
Detta är på Akademibokhandeln i Stockholm när jag träffade Märtha Louise för första gången
prinsessan märtha louise av norge
Jag följer prinsessans instagram och här kan ni se att hon har gillat min kommentar hos henne. Gissa om jag blev glad att få uppskattning för min spridning av det mediala. Jag kommenterade under hennes bild då man även kan se mig på bilden. Ovan London Tea Exchange Nordic är min dotterbolag som ligger under moderbolaget Organic Investment AB.
Prinsessan har även kommenterat i min blogg de ni. Inte varje dag en prinsessa lämnar ett avtryck
Prinsessan har även kommenterat i min blogg de ni. Inte varje dag en prinsessa lämnar ett avtryck. Av säkerhetsskäl och respekt har jag dolt mailadressen och ip numret. Det behåller jag för mig själv och jag är rojalist då jag anser att kungligheter viger sina liv för att representera sina länder. Hade velat vara född kunglig just för att de får läsa sig något nytt varje dag. Fast jag ska leva mitt liv så att jag lär mig något nytt varje dag och besöka näringsliv genom mina 3 bolag som jag driver.

Jag har själv sökt till den skolan och kom in. Anledningen till att jag inte gick var för att prinsessan Märtha Louise då var mammaledig. Jag ville så gärna ha henne som min lärare då jag bara känner att hon verkligen är andlig.  För jag har mött många som påstår att de är andliga och säger saker som sårar medvetet. Vad jag vet så borde andevärlden vara god och kommer något som inte är av godo så är det bara fyllt med lögner. En som redan har bra ekonomi är inte ute efter pengar utan vill bara sprida det goda därför är mitt förtroende för prinsessan väldigt stort. Jag har även mött henne och fick på nära håll se hur ödmjuk hon är. Hon kändes som en helt vanlig människa trots att hon är född prinsessa. Jag vill gärna marknadsföra det som är av godo och därför vill jag i detta inlägg berätta mer om prinsessan som kan tala med döda kungar. Hur coolt är inte det när en prinsessa blir medial. Hon är verkligen klippt och skuren för vad jag gillar både kunglig och medial.

Det finns en sida där du kan bli medialt vägledd om du ringer upp dem.

Fortfarande har jag svårt att lita på de som påstår att de är mediala och är ute efter att hugga en. Jag sa åt en person som påstod att hon var medial att hon var lika medial som en köttbulle.

Nedan bild: Från resan till Spanien, Casarabonela, La Uracca i slutet på oktober, Soulspring firade 10 års jubileum.

prinsessan märtha louise av norge

Från resan till Spanien, Casarabonela, La Uracca i slutet på oktober, Soulspring firade 10 års jubileum.

prinsessan märtha louise av norge

Mina kriterier för att jag ska kalla en person för medial

  1. Ärlig person med god hjärta
  2. Ska inte spela gud och säga saker som sårar
  3. Ska inte sia om saker de inte är säkra på
  4. Ska inte spela läkare och tala om vilka sjukdomar folk har om nu ett medium kan se sjukdomar borde det inte finnas läkare.
  5. Ska inte lägga in egna åsikter som om de vore en domare för då skulle vi inte behöva jurister om nu dessa medium skulle bestämma och dömma.
  6. Hon bör vara prinsessa ha ha jag skojar bara. Ett rent hjärta räcker långt här i livet. Häromdagen blev jag påhoppad av elaka ord och då gick en 5 åring och skyddade mig. Sedan den dagen har denna lilla 5 åringen stulit mitt hjärta för evigt. Denna 5 åring vill besöka mig varje dag för att hon tycker att jag är en snäll människa. Denna 5 åring är smartare än 90 % av vuxna människor jag har mött. Så snälla skyll aldrig på åldern när någon är allmänt dum i huvudet framöver. En människa som är på en god människas sida är en klok människa.
Anne von Porat
Tjäna pengar på dina sociala medier

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *