Bästa skräckfilmerna genom historien

Många människor brukar säga att de inte gillar skräckfilmer. De tror att skräckfilmer handlar om att folk blir jagade av zombies eller levande döda.

I samarbete med Partykungen

I dag lördag är jag helt ledig jag har jobbat från kl 09.00-19.00 varje dag. Det är inte lätt att driva 3 olika bolag samtidigt som jag gör. I ett av bolagen äger jag 10 % av aktierna och i ett av dem äger jag 20 % av aktierna. Fast det blir mycket jobb och där jag äger 20 % är jag grundaren av företaget. Jag har även jobbat helger med de två bolagen för vi är i starten och det krävs mycket av oss.

skräckfilmer
För den som gillar skräckfilmer och maskerad så är också gamla slott med öppen spis ett måste.

Fast riktig bra skräckfilm har ett syfte och de filmer jag anser är de bästa skräckfilmerna är följande:

The Others med Nicole Kidman

Sjätte sinnet med Bruce Willis

Bram Stoker’s Dracula med Gary Oldman och Winona Ryder

Mary Shelley’s Frankenstein med Robert DeNiro

Jag tar gärna emot förslag på bra skräckfilmer som mina affecter (följare, bloggläsare) har också. Fast filmen måste ha ett budskap om buskap ej finns ska det finnas kärlek.

Om nu det är svårt att hitta en bra skräckfilm så får du klä ut dig till en vampyr och börja jaga folk så att de kan få uppleva en riktigt skräckis. Du hittar fler maskeradkläder hos Partykungen.

skräckfilmer

En mardröm jag hade som barn

Jag hade en barndomsvän som bodde på samma gata som mig. Vi brukade alltid följa varandra till mitten av gatan när vi vinkade av varandra. En gång drömde jag om att hon åter följde mig till mitten av gatan och då tittade jag in i portens fönster. Då kunde jag se att en vit kvinna hade börjat ta sig ur graven. Portets fönster blev som en spegel så graven var närmare mig än vad jag förstått. Den platsen som var gravar i drömmen har i vanliga fall parkeringar.

Den bästa dröm jag någonsin har haft

Jag har varit rädd för vampyrer sedan jag var barn. Bara jag tänkte på dem så kunde jag bli mörkrädd och är det än i dag. Jag drömde om att jag gick förbi min barndomsskola och på fotbollsplanen stod en vampyr och väntade på mig. När jag kom närmare kramade han om mig och sa att han alltid hade vakat över mig. Sedan den dagen för ca 7 år sedan är jag inte längre rädd för vampyrer. Jag fick helt enkelt möta min egen rädsla och bli vän med den genom att omfamna den.

I samarbete med Partykungen

Shares 0

2 comments / Add your comment below

 1. Hej,
  Jag vill återkoppla till det du skrivit om trollbord. Mina föräldrar fick ett s k trollbord mitten på 40-talet (Vi kallade det för gående bord). En bekant hade hörtvtalad om dessa bord. Så de tände ljus och prövade. Det fungerade. Det t o m dansade. Min kompis o jag frågade om det kunde dansa. Ja svarade bordet. Vi spelade musik. Problemet var hänga med fingrarna lätt på bordet. Jag skojar INTE.

  Nu står bordet i mitt sovrum. Har inte använts på många många år. Min mamma är borta och jag funderar på om jag kan få kontakt med henne.

  Att jag skriver beror på att vi började använda bordet för mer än 65 år. Folk trodde vi inte var kloka.

  Monica

  1. Jag har också provat trollbord med 2 väninnor som är mediala. Borde gjorde aktivitet i början och sedan la den av. Jag har även skrivit om trollbord på bloggen. Du kan få kontakt med din mamma via trollbord be att hon kommer. Eller så kan den ande som kommer ge budskap om din mamma. Du kan fråga bordet är det mamma för en knackning och inte mamma två knackningar.

Kommentera