Bästa lakan för trötta ben och reumatism

Sponsrad inlägg i samarbete med Qalmblankets.com

Har man reumatism brukar läkare ofta rekommendera varma länder som Afrika. Har man trötta ben så är det bra att lyfta upp benen högt upp.

Jag själv har fått hem ett lakan som är 12 kg tung för att använda dem gentemot dina trötta ben och för att vila hela din kropp på ett effektivt och smidigt sätt. Nedan ser ni alla prinsessor från alla sagofilmerna. Bland dem som sitter upp i färg är jag och spelar Törnrosa som sover i 100 år. Detta är också vad jag hoppas på med denna magiska filt att få sova i 100 år.

Visste du att många av Sveriges befolkning lider av sömnproblem. Jag tex har inga sömnsvårigheter men kan ibland få de trötta benen jag talar om. Du kanske är en av dem som har svårt att sova och då kanske du skulle behöva denna filt som heter Qalm Weighted Blanket. Jag är också väldigt frusen av mig och har nog aldrig provat en varmare filt i mitt liv. Min jakt på en varm och tung filt har upptagit mycket av min tid och nu äntligen har jag hittat det.

Nu har jag testat den varje dag ca 4-5 dagar i rad och kände att jag blev väldigt lugn och varm av filten. Därför beslutade jag mig för att använda den utomhus. Kom på att om man är och tältar kan man verkligen bli varm med den. Enda sättet för mig att somna är att ha något riktigt tungt på mig som denna 12 kg filt.

Vill du också sova ute i det fria som jag gjorde nedan? Nu får du rabatt på denna fantastiska produkt om du uppger kod VILA10 som ger 10% rabatt .

Qalm Weighted Blanket är en viktfilt/ett tyngdtäcke framtaget i smartare och bättre material. Genom att byta ut plast mot glas för vikt, bomull mot lyocell och nyproducerad fleece mot återvunnen fleece har de skapat denna filt.

✅ Med vikter från 7 – 10 – 12KG Man ska välja den vikt efter sin egen vikt. För att vara helt säker på att jag har valt rätt valde jag hela 12 kg. Den var otroligt tung att bära att jag tog med mig en väska på hjul för att få in den i bilen och vidare hem till mig.

✅ Viktfiltar/tyngdtäcken/kedjetäcken är en välkänd produkt för att motverka sömnproblem, stress och ångest. Min mamma har fått låna denna filt av mig och hon har fått biverkningar av en medicin där hon fort blir trött, har ont i benen och har ångest. Denna har hjälpt mot hennes smärta i benen och vi hoppas också på att ångesten blir lindrigare. Eftersom bensmärtorna kommer att avta så tror vi också att ångesten kommer att försvinna sakta men säkert. Dessa produkter skrivs idag ut precis som medicin mot sömnbesvär, stress symptom och ångest. Med hjälp av vikten så triggas naturlig produktion av hormoner som är bra för dig, seretonin, melatonin och dopaminer produceras utan restkemikalier som kommer med piller.

Kommentera