Åter är jag på konferens även denna helg

När något nytt är på gång så behövs det alltid gedigen utbildning inom området. Nu har jag varit på konferens och utbildning varje helg senaste två månaderna. Eftersom tiden inte räcker till så får vi äta lunch under föreläsningen och har inte tid att sitta på någon restaurang.

Mitt livs viktigaste samtal kommer jag att ha på måndag med en person som i dag inte hinner tala då han är på 3 olika födelsedagar. Jag är så lycklig lottad som har denna person i mitt liv. Allt är så nytt just nu så jag kan inget skriva om det i bloggen. Vi är flera aktörer som då kommer att vara inblandade. Framöver så kommer jag inte ha så mycket tid över då jag måste lägga ner heltid på detta. Det är inte ens heltid utan har blivit övertid då jag dessutom sover på hotell varje vecka.

Kommentera