Alla människor lider av ett beroende

Vi är beroende av så många olika saker att det ibland inte syns på en människa vilket beroende man har.

Jag gick en gång på en kurs och bredvid mig satt en man och frågade efter dagens slut om jag hade ADHD. Han kände igen mina beteenden då ett av hans barn hade ADHD. Han tyckte att jag aldrig kunde sitta still och bara lyssna på läraren utan gjorde flera saker samtidigt som jag lyssnade på läraren.

bloggevent
Jag är inte den som gillar alkohol utan försöker vänja mig.

Jag har mycket svårt att sitta still, men har inga problem med koncentrationen. Jag kan koncentrera mig till 100 % även om jag sysslar med något annat under tiden. Jag är tex sjuk i dag och detta hindrar mig varken till att blogga, städa eller att gå till jobbet. Det är inte alla som har mina problem vissa har även drogproblem. På Apotek 364 finns drogtester man kan göra själv eller om man misstänker att någon närstående är drogberoende.

De säljer även tester för internet drogen SPICE (eller som den också heter K2 ) Apotek 365 erbjuder drogtester till bl.a. behandlingshem, företag, skolor och kommuner. Du kan på detta sätt hjälpa människor i tidigt stadie innan deras beroende blir en för stor vana över flera år. Då kan det också vara lite jobbigare att få behandling. De har tester för alla vanligaste drogerna i olika utföranden, både för urin och saliv, till bra onlinepriser. Priserna är mycket låga för att det ska vara enkelt för alla att beställa dessa drogtester.
Det finns beroende som inte märks heller såsom i mitt fall så ser man bara min rastlöshet om jag går på kurs eller sitter på bio. Andra människor kan du märka att de lider av tex droger genom att ta ett narkotikatest på dem. Man borde införa narkotikatester i alla skolor och börja med dem redan i högstadiet. Där du finner rökare där finner du även folk som använder droger. Har ni tänkt på att nu i alla amerikanska filmer så röker skådespelarna som skorstenar både inomhus och utomhus. Detta är så klart sponsrad av olika cigarettmärken. Man är helt enkelt för rädd att mänskligheten ska glömma vad cigaretter heter.

Inte visste jag att de hade Tramadol drogtester också?

Sponsrad inlägg

Kommentera