Afternoon tea på Hotell diplomat

Jag har varit på Hotell Diplomat då jag var nyfiken på deras afternoon tea som kungabarnen ofta brukar besöka.

Jag har tillsammans med min delägare Jennie från vårt gemensamma företag Organic Investment AB besökt Hotell Diplomat. Vi ville prova hur det känns med deras Afternoon tea som man har hört om så pass mycket. Vi hade lite möte i Stockholm och vi kände att vi behövde landa med Afternoon tea innan vi fortsatte att gå igenom vårt möte.

Inom kort kommer jag berätta vad det är för varumärke vi har hämtat från England. Företaget är 400 år gammalt och vi kommer ha hand om alla nordiska länder då vi har rättigheterna. Vi kommer även ha en öppningsceremoni på den engelska ambassaden som ligger i Djurgården/Stockholm. Jag kommer berätta mer om vårt företag och vad det vi har i kikaren.

afternoon tea hotell diplomat

Här ser ni exklusiva kannan för afternoon tea på Hotell Diplomat

Direkt från London har vi med oss Sheik Aliur som är VD för detta företag som nu kommer att etableras i alla Nordiska länder.
afternoon tea hotell diplomat
Jennie som en av mina delägare. Det har blivit att jag och Jennie har varit ansiktet utåt fast att 3 av våra delägare var hemma på vårt kontor och inte följde med på just denna resa.

 

afternoon tea hotell diplomat
Jag älskar thai mat detta är stekt ris med kyckling som vi åt på en Thai restaurang i närheten efter vårt möte med afternoon tea hotell Diplomat

Afternoon Tea

Hertiginnan av Belford anses ha skapat den brittiska seden med afternoon tea (eftermiddagste) omkring 1840. Hon brukade känna sig hungrig timmarna mellan klockan tre och fem och införde således seden att ta en kopp te med små tilltugg för att stilla sin hunger.

Iste

Iste är inte något nytt påfund. Britten Richard Blechynden “upptäckte” iste 1904 då han utan större framgång försökte sälja hett te under en värmebölja. Han kom då på att han kunde lägga en bit is i varje tekoppp, och affärerna blomstrade.

Kommentera