En blogg om attraktionslagen och kungafamiljen - Veckomagasinet -

Mina gäster från London har anlänt

I går kväll åkte jag till Arlanda med mina kollegor och hämtade gäster från London.

Dessa gäster har även besökt drottning Elizabeth av England på hennes Garden Party och nu besöker de oss i Uppsala.

Jag hade ett paraply i väskan och råkade göra illa folk hur jag än vred och vände på mig.
Nu ska alla åka båt i företaget utom jag för jag ska i väg till kontoret och städa undan lite innan vi har kändismöte och invigning för London Tea Exchange.

Spå i tarot kort med Marica som kan se in i framtiden

Det började med att Marica skulle meditera för att få in den riktiga känslan för att kunna spå i tarot kort.

Sitter och ser på hur hon blundar som en ängel och känner in. Nedan kommer det hon sa till mig medans hon blundade och kände in.

Nu ska Marica Spå i tarot kort

Sitter på en gungbräda där jag sitter på ena sidan och en annan person sitter på den andra sidan. Detta handlar om balans mellan manligt och kvinnligt. Jag har den kvinnliga energin uti fingerspetsarna. Den manliga delen som finns hos alla vill komma fram mer. Att stå upp för sin rätt det är den känslan som är nedtryckt. Hon ser en liten pojke just för att den inte är så utvecklad. Jag behöver tro på mig själv mer.

Jag har en stark förmåga dvs kan hitta saker på långa avstånd. Jag har en talang för den som jag än inte har upptäckt. Ex om någon frågar mig om en försvunnen person eller sak så har jag förmågan att hitta det. Den här gåvan har jag fått från min pappas sida.

Jag ser en manlig man som sträcker fram en apelsin som lägger den under min näsa. Det är stark band mellan oss. Det är en man som har gått bort. Detta innebär att jag har kommit till en mognad. Jag har väntat länge nu och nu kommer det att ske. Något har mognat nu kommer det att ske. Jag ska inte oroa mig så mycket för Marica får ett leende för det jag väntar på kommer att ske nu.

Marica skrattar till och säger var ej orolig för det som kommer utanför dig som är negativ. Jag har byggt upp ett skydd. Bubbla av spegelglas vilket gör att det negativa studsar tillbaka till personerna som är negativ. Jag kan känna mig trygg i det. Hon fick till ett ord som kommer från mig “vad var det jag sa” säger jag till A om att jag alltid har rätt.

Hon ser mig i en stor stad New York liknande. Hon får ordet PR till sig dvs marknadsföring. Hon ser mig handla kläder. Det är både nöje och jobb samtidigt eftersom jag handlar kläder för det jag har drömt om.

Hon får ordet “inkördsport” Medans håller hon i en sten i handen som hon tar fram och tillbaka mellan sina två händer. Jag blir utdelad en diplom för något jag har gjort. Jag kommer upp på en scen och tar emot diplomet. Jag brukar alltid ha svarta kläder men den här gången ser Marica mig i en senapsgul klänning.

Slut på bilder via inutionen nu kör vi lite med kort

spå i tarot

Fråga Hur tacklar man någon som är som en sopkvast i beteenden?

Tog då ett vykort och ett tarotkort. (katt, solen)

Man ser tydligt konflikt mellan två person. Jag sitter i bubblan för allt studsar tillbaka till den här personen. Man behöver inte bry sig gå inte in i fight bara låt det vara.

Hon bad mig ta ännu ett kort då kom riddare med stav. Det känns som om personen kommer lämna allt. Ha tålamod personen kommer lämna allt av en anledning. Det är fler som inte klarar av denna person. Innan året slut är personen helt borta. En man kommer att kliva in som tillför ny energi och nya idéer. Då kommer det växa och utökas.

Fick namnet Sabina till sig Spå i tarot kort

Vill ni komma i kontakt med Marica så kan ni gå in på länken och se hennes uppgifter och boka en egen sittning. Det är alltid lika spännande att få komma till Marica.

Varmt Välkommen att kontakta Marica för att boka tid för medial vägledning, Tarot , Hypnosterapi, Tidigarelivregression, EMI Ögonrörelseterapi, Healing i Uppsala eller på distans: myntablad@hotmail.com

eller telefon 0708183466


Jämför snabblån innan du lånar

Marknaden för snabblån har ökat explosionsartat de senaste åren och det har aldrig förr varit så enkelt att låna pengar. Behöver man ett snabbt tillskott i kassan så är det bara att fylla i en ansökan på nätet och du har pengar på kontot väldigt fort.

Viktigt att jämföra

Det finns idag sajter där man kan jämföra de olika villkoren, vilka kan skilja sig åt en hel det, så det lönar sig definitivt att göra en jämförelse på t.ex. HittaSMSLån. Olika villkor och olika räntor som gör att det kan skilja avsevärt på hur mycket man får betala tillbaka i ränta och avgifter. Även om man har betalningsanmärkningar kan man få låna, det finns smslån med betalningsanmärkning för dem som haft problem med anmärkningar.


Hur snabbt får man pengar

Ja, det kan man också se på en jämförelsesajt, vissa företag betalar ut direkt medan det hos andra kan ta något längre tid. Det är också olika om man betalar ut kvällar och helger så det lönar sig att jämföra om man har bråttom med lånet. Vissa gör en banköverföring som kan ta någon dag medan det blir vanligare med Swish som ju är ett snabbare sätt att förmedla pengar på. Det är helt gratis att använda sig av de här jämförelsesajterna och det är många långivare som jämförs. Man kan också se vilken återbetalningstid som gäller, det kan variera från en månad till flera år. Där hittar man också verktyg för att räkna ut den effektiva räntan.


Om sms-lån

Det är mindre lån som man kan få snabbt utan säkerhet. Just den snabba ansökningstiden gör att det är snabbt och enkelt att få pengar när man fått oförutsedda utgifter, eller lönen kanske inte räcker till en månad. Att det kallas sms-lån är bara för att man kommunicerar ibland via sms men själva låneansökan fyller man i på nätet precis som vilket lån som helst. Men med betydligt snabbare handläggning är traditionella lån. Att jämföra olika långivare innan man lånar går fort och är enkelt, man kan spara mycket på att få en lägre ränta. Från början när de här lånen kom var det endast mindre summor man kunde låna men idag finns möjlighet att även låna större belopp. Kan vara bra om man behöver genomföra en affär som brådskar. Ju större lån man ska ta desto viktigare är det att jämföra de olika villkoren hos alla olika långivare.

Bloggworkshop med sångaren Patrik Isaksson

Vi hade vår bloggworkshop på vårt huvudkontor i Uppsala och det är inte lätt att få hit jetset gäng från Stockholm. Men denna gång lyckades jag få dit folk och jag är så superglad att alla kom.

Vi hade bara plats för 10 personer eftersom det gällde utbildning hur man bli en större bloggare och hur man kan tjäna pengar genom att blogga hos just oss på Delacay.com

Den fantastiska goda och nyttiga maten kom från Mitas Mat och den som höll i den är vår egen premiumbloggare Emma Thorsell i sällskap med hunden Molly.

Mitas Mat
Om ni uppger kod:Delacay får ni prova på kasse för 500 kr fritt hemkörning i Stockholm fram till 15 september 2018.

Sponsorer:
Mitas Mat
Lnndon Tea Exchange
Siljans bokförlag

Övriga medarbetare:
Macarones från Multimat

Utblidning:
Mats Wängelin från Biz Media i Uppsala som också är våra delägare i Delacay.com

Vi hade massor av spännande personer bland gäster bl.a Sohpie Renemar VD för Hera Hub Sweden. elitbloggaren Anna Högström, PR kvinnan Christina Nilsson, elitbloggaren Minette Tigerfal, sångaren Patrik Isaksson, Jetset tjejen Hannah Gerner som senare samma kväll närvarande på Rockbjörnen då förstår ni hur hon lever sitt liv, Vår egen elitbloggare Emma Thorsell, vår skönhetsbloggare Sindy, Carina Brändström (Stockholm Beauty week) och Carina Grönholm.

patrik isaksson
Här ser ni sångaren Patrik Isaksson, Minette Tigerfalk och PR kvinnan Christina Nilsson som har rest från Stockholm.

Dessa vackra macarones kommer från Multimat i Uppsala Stenhagen. Fick frågan från Minette Tigerfalk (elitbloggare) och sångaren Patrik Isaksson vart de kom i från. Jag frågade om de ville höra sanningen eller om jag skulle ljuga. De ville höra sanningen för om jag skulle ljuga skulle jag självklart säga att jag har bakat dem själv.

Här ser ni Mats som med sina kollegor på Biz Media. De har flyttat in i våra lokaler för att vi ska kunna jobba effektivare tillsammans.

Emmas Molly som är en känd vovve från Instagram. Man kunde om man ville få en tass avtryck av henne som autograf.

Bloggeorkshop med hemlig sångare inbjuden

I dag har vi en bloggeorkshop med hemlig sångare inbjuden. Han har ställt upp i melodifestivalen fler gånger och ska vara med igen. Snart avslöjar vi vem det är.

De söta macaronen som är ljusgröna och rosa är från Multimat Uppsala i Stenhagen.

Medan ser ni en av sponsorerna för i kväll nämligen London rea exchange samt även Mitas mat kommer bjuda på mat. Bilder och rabattkod för Mitas Mat dyker upp inom kort.

Städa kontoret så har du ordning på allt

Vill visa upp ett städat kontor som jag kommer befinna mig i resten av kvällen.

Till detta kan vi även boka in lilla konferenssalen eller den stora konferenssalen. Det beror helt enkelt på hur många gäster vi har. När Theodor Dahlström kom på besök med sin kollega bokade vi in den lilla konferenssalen.

Båda killarna håller upp energidryck som ingår i samma varumärke som London Tea Exchange. Vi är 5 delägare i bolaget och kommer samarbeta med nedan killar som ni ser. Dessa killar har hand om väldigt mycket saker jag kommer berätta mer om. Ni kommer möta dem i vimlet i sommar.

 

 

 

Större spelansvar ger bättre spelande

Jag har tidigare skrivit om vett och etikett när man spelar på nätet, och jag har skrivit om hur spelbranschen i Sverige snart kommer att bli både bättre och säkrare tack vare att det kommer genomföras en reform av statens nuvarande spelmonopol. Men vad jag inte har tagit upp, är vad spelaren själv kan göra för att försäkra att det sker på ett hälsosamt, och mer nöjsamt, sätt. Att spela spel ska givetvis vara roligt, men för att bevara underhållningsnivån finns det ett par saker som man borde känna till och göra innan och under tiden man spelar.


Utforska spelsajterna

Det första man ska göra, oavsett om man har spelat på ett online casino tidigare eller inte, är att ta reda på allt man kan om sajten man vill spela på. Det här gäller inte enbart spelutbudet, även om man givetvis kan kontrollera att spelen man är intresserad av erbjuds. Det gäller allt ifrån vilka villkor som gäller för att spela, samt om det finns en svensktalande kundtjänst, vilka betalmetoder som används och så vidare. Ta del av vad andra har sagt genom att läsa svenska recensioner hos CasinoWings.se. På så sätt kan man hitta recensioner och jämförelser av såväl nya som etablerade casinon. Man få en snabb överblick om andra spelare rekommenderar sajten, samt om den har fått några negativa recensioner och vilka dessa i så fall är.


Sätt upp egna regler (och följ dem)

För mycket av det roliga blir sällan bra, och det är viktigt att man redan från början sätter upp regler för sin skärmtid och sitt spelande. Till exempel kan det innebära att man endast spelar vid vissa tidpunkter på dygnet, t.ex. på kvällen när man har kommit hem från arbetet och är klar med alla hushållsbestyr. Eftersom man kan spela de flesta spelen enkelt i både mobilen, på surfplatta och på en dator är det lätt att man fastnar framför sitt favoritspel lite för länge än vad man egentligen hade tänkt.

Dessutom kan det vara bra att bestämma en fast spelbudget för varje vecka eller månad. På så sätt spenderar man aldrig över sina tillgångar, samt att man får en bra koll på sina vinster. Att sätta upp en spelbudget och bokföra sina vinster är inte särskilt svårt, och det finns flera appar man kan använda som hjälper till att hålla koll på in- och utgifterna.

Ett ökat spelansvar

De allra flesta seriösa spelaktörer förespråkar ett ansvarsfullt spelande , och flera sajter är aktiva i sina spelares spelande samt hjälper dem att hålla det på en rimlig nivå. Detta kommer att bli ännu mer påtagligt när den nya spellagen träder i kraft i början på nästa år. Eftersom marknaden kommer att öppnas upp har regeringen krävt en skärpt övervakning som ska förhindra att spelandet blir till något negativt, och att det fortsätter att vara den omtyckta underhållning det faktiskt är för både män och kvinnor i alla åldrar.