Få en gratis hemsida på 3 minuter

gratis hemsida

Jag har hittat en rolig sida där du kan få en gratis hemsida på bara 3 minuter.

I samarbete med Heymo sponsrad inlägg

gratis hemsida
Sitter och äter frukost just nu medans jag chattar med redaktören på Heymo. Fick superbra hjälp läs nedan mina frågor och deras svar.

Nu ska jag lära mig att använda den och ställde först några frågor till deras chatt innan jag startade. Företaget heter Heymo och de svarar inom 20 minuter. Då känns det även som om konsultationen är gratis. Bra va? Det tog inte ens 20 minuter eftersom jag ställde frågan dagtid. De svarade omgående så att jag kunde verkligen sitta och chatta samt få alla mina frågor besvarade. Snacka om bra service för någon som är nybörjare.

gratis hemsida
Tänk att få en helt gratis hemsida på bara 3 minuter.

FAQ (Frequently Asked Questions) mellan mig och Heymo angående gratis hemsida hos dem

 1. Om det är gratis vad är det då som kostar? Hejsan! Vårt startabonnemang Drömma är gratis. Med detta abonnemanget visas det reklam från Heymo på hemsidan samt att det inte går att använda ett eget domännamn för hemsidan.
 2. Om jag då skulle vilja heta veckomagasinet, hur skulle min adress se ut? Om du har ett gratisabonnemang hos oss så ser adressen t.ex. ut så här: veckomagasinet.heymo.se. Om du vill använda ett riktigt domännamn (t.ex. veckomagasinet.se) behöver du uppgradera till abonnemanget starta.
 3. Om jag skulle vilja koppla min blogg dit går det? Min blogg har adressen www.veckomagasinet.com? Om du har din blogg på veckomagasinet.com kan du t.ex. länka till bloggen från din meny på hemsidan hos oss. Du kan dock inte använda veckomagasinet.com både till din externa blogg och på en hemsida hos oss samtidigt.
 4. Hur gör jag gällande SEO dvs om jag vill arbeta upp min hemsida hos er. För enligt rön så är det nofollow på länkar jag länkar ut från en sådan sida?
  Jag förstår! Vi har i nuläget inga inbyggda verktyg för att arbeta med SEO. Vi vill förbättra hantering av SEO på hemsidan framöver. Vi har dock en video som visar vad du kan tänka på när det gäller SEO på hemsidan:
  Jag ska dubbelkolla hur det fungerar med Nofollow hos oss. Jag återkommer strax. Vi har tyvärr inte stöd för nofollow på våra länkar. Våra länkar har alltså inte den taggen.

Jag är verkligen supernöjd med snabb och ärliga svar från Heymos chatt med deras duktiga medarbetare. De får mycket högt betyg av mig. Jag försökte sedan att fixa en hemsida och jag kände att jag nog behöver lite mer hjälp för att klara av det. Jag är dyslektiker därför är jag i behov av extrahjälp.

Andra priceless bra saker med gratis hemsida från Heymo är följande:

– Heymo är enkelt och kul att använda.
– Du behöver verkligen intenågra förkunskaper eller vara en proffsig programmerare – vem som helst kan skapa en hemsida med Heymo.
– De har schyssta designförslag samt massor att välja bland.
– De har ett stort bildbibliotek med flera tusentals bilder så du slipper köpa eller ta egna.
– De har två abonnemang; ett som är helt gratis och heter Drömma (perfekt när man vill testa en affärsidé eller skapa hemsida för ett event) och ett som heter Starta och kostar 129kr/månaden för ett årsabonnemang och då får du ett domännamn på köpet (Kolla in “kom igång” på Heymo.se om du vill ha mer info).
– Om du skriver in rabattkoden “influencers” (med små bokstäver) så får du 30% rabatt vid köp av ett årsabonnemang.
– Skulle vara kul att starta abonnemanget om man får barn tex. Gör en hemsida helt och hållet som handlar om dina barn. Får du tvillingar blir det desto roligare.

Hur man imponerar på folk utan att prata!


Många gånger när folk försöker imponera på en så brukar de öppna käften och börja skryta på ett sätt att man bara tröttar på dem.

Vet du hur man kan skryta loss och imponera på folk utan att säga ett endaste ord? Detta kan du främst om du har en sprillans ny bil för då behöver du inte prata om bilen. Folk förstår ändå att du har det gott ställt om du kan åka just den dyra bilen du åker i. Hur skönt vore inte det att slippa spilla massa tomma ord när folk ändå blir provocerade av en. Folk som lever efter jantelagen bryter denna lag i tusen bitar genom att åka omkring med dyra bilar i stället.

Vet ni hur kung Carl Gustafs vänner skryter?

En av dem hade köpt en mycket dyr byrålåda designad av Drottning Elizabeth den andres systerson i London. Dessa byrålådor brukar kosta ca 250 000 kr dvs nästa lika mycket som en bil. Han lade IKEA senaste katalog på byrålådan och frågade sina vänner om de hade bläddrat i den senaste IKEA katalogen. Med detta låtsades han som om han ville visa IKEA katalogen fast han var ute efter att skryta om sin dyra byrålåda. Ingen kunde säga ett knyst om att han var vulgär som skröt för det gjorde han ju inte med ord utan med en fin gest. Smart va?

ikea katalogen
Här ser ni IKEA katalogen och på framsidan har ni Ahmed Kabir och familj. Ahmed är en av mina delägare och programmerare.

Har du inte råd med nya bilar har jag en idé

Du kan satsa på billeasing vilket innebär att du kör omkring med en dyr och fin bil ett tag och sedan byter ut den när du har tröttnat till en annan helt ny bil. Folk kommer tro att du är så pass rik och bortskämd att du hela tiden kan byta ut till nya bilar. Jag har en kusin som har gjort detta i åratal och alla omkring d.v.s. alla släktingar är så himlans imponerade av den här killen. Ingen har förstått att det han sysslar med är billeasing. Jag förstod det direkt vid hans andra bilbyte att det var en billeasing han sysslade med.

Detta är en parkeringsstolpe för eldrivna bilar som Tesla. Jag hade gärna velat köra en ny Tesla med min billeasing.
Detta är en parkeringsstolpe för eldrivna bilar som Tesla. Jag hade gärna velat köra en ny Tesla med min billeasing.

Att ha en bil ska inte handla om att det bör vara jobbigt. Det ska vara enkelt att ha en bil och andra ska räkna ut onödiga utgifterna åt dig som de gör hos Ny bil online.

Det som känns tryggt hos Ny bilonline

 1. Ingen rörlig ränta
 2. Ingen uppläggnings eller aviavgifter

Kriterier för en duktig medium

duktig medium

Jag brukar regelbunden besöka ett medium som jag är mycket nöjd med.

Det kostar ca 500 kr per gång och jag går ca en gång i månaden. Jag tycker att det är värt varenda öre om den du går hos är väldigt duktigt. Jag orkar inte med medium som säger saker de skulle kunna säga till vem som helst. Det måste vara personligt som bara stämmer in på mig för att jag ska ta till mig vad ett medium säger.

Jag har mött så många bluff medium därute att jag mår illa när jag tänker på dem. Hos min egen medium så brukar jag bara lägga mer ner och ta in all info. Vissa går på massage föra att varva ned. Jag går hos ett medium för att varva ned.

duktig medium
Jag har varit hos en mycket duktig medium.
duktig medium
Ett medium bör säga saker som bara passar in på dig om hon är duktig.

Tappa aldrig tron på dig själv oavsett situationerna som kommer i din väg. Vi får utbildning av universum hela livet och är i skola tills vi ska gå över på andra sidan. Fast att tro på universums lagar är mycket starkare kraft än vad ett medium säger till dig.

Privatsittning
Detta medium har privatsittningar när man kan komma till henne och få en egen personlig vägledning. Det är alltid någon från andra sidan som ger mig budskapet. Du får en ca 30-45 min sittning. Om du vill ha det inspelat tar du med dig ett kasettband eller mobil, så du kan lyssna senare i lugn och ro. Det är inte alltid du förstår all information på sittningen vid mötet, men det brukar falla på plats senare. Jag ger aldrig info om död och olycka framåt. Jag anser att vi ej ska ha det med oss innan.

Vi har så mycket annat att gå igenom, och i min sanning ska vi inte veta detta innan. Det är inte heller detta medium som bestämmer vem som vill komma fram och kommunicera med dig, så om du kommer för att tala med någon specifik, finns det ingen garanti för det. Hon är bara en kanal och det är andevärlden som bestämmer. Du kommer också av egen fri vilja.

Telefonsittning
Om du bor långt från Stockholm eller Uppsala, kan du även boka en telefonsittning. Det går till så här: Detta medium bokar dag och klockslag. Du som bokat tiden sätter in pengar minst 3 dagar innan på ett konto. Hon ringer upp dig vid avtalad tid.

Därför känner jag mig som en katt på helgerna


Varje helg så har jag som mest att göra för att kunna planera in den nya veckan som kommer.

 1. Det är på helgerna jag laddar upp alla veckans bloggbilder.
 2. Jag planerar hela veckans matschema
 3. Jag gör i ordning blogginlägg
 4. Planerar vilka event jag ska på
 5. Kollar in nya kläder som jag ska bära på olika galor jag är på

För detta så behöver jag vara helt i fred utan att någon bjuder in mig till olika event på helgerna. Denna söndag ställde jag även in att följa kungafamiljen på ett uppdrag. Jag känenr mig som katten nedan som gör allt för att få vara i från kaninerna och ändå är kaninerna katten tätt i spåren.

roliga djur

 

 

söta kaniner
Hur kan man inte vilja umgås med en vädur som är så hör söt?

rolig dvärjvädur

 

Snabb kladdkada på 3 minuter


Nu ska jag visa er den snabbaste kladdkakan man kan göra på endast 3 minuter.

Kladdkakans historia och recept längre ner

Kladdkaka är en kompakt mjuk kaka med chokladsmak och kladdig konsistens. Ingredienserna är mjöl, ägg, smör, socker och kakao. Kladdkaka bakas så att dess innanmäte fortfarande är kladdigt. Kladdkakan är nära besläktad med brownien.

Ljuvlig choklad kladdkaka på 3 minuter

125 gr smör
2,5 dl socker
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1,5 dl mjöl
2 ägg

Smält smöret i en större skål i micron. Häll i socker och kakao, rör om med en vanlig spatel eller sked. Häll i mjöl och vanilj, rör om. Häll i ägg och rör om. Stjälp upp smeten i en smord form och grädda 25 minuter i 175C. Om du skakar på formen ska kakan precis hunnit stelna i mitten. Kanterna blir härligt knapriga och mitten mjuk och saftig. Servera med t ex vaniljglass, lättvispad grädde eller färska hallon. Njut!

Kladdkaka på 3 minuter
Kladdkaka på 3 minuter

Ingredienser för att göra kladdkakan på det klassiska sättet i ung på 25 minuter.

PORTIONER: 10 bitar
 • 100 g smör (+ extra till formen)
 • ströbröd eller kokos (till formen)
 • 2 1/2 dl strösocker
 • 2 ägg
 • 2 dl vetemjöl (2 dl motsvarar 120 g)
 • 2 msk kakao
 • 1 dl blåbär
 • 1 tsk potatismjöl
 • 1/2 tsk vaniljsocker

Till servering

 • färska blåbär
 • vispad grädde
 1. ätt ugnen på 175°C.
 2. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
 3. Smält smöret i en kastrull.
 4. Dra av kastrullen från värmen och rör ner socker och ägg. Rör ner mjöl och kakao och vispa slätt. Häll smeten i formen.
 5. Blanda blåbär, potatismjöl och vaniljsocker och strö bären över smeten.
 6. Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter. Låt kallna i formen på galler.
 7. Till servering: Servera gärna med blåbär och grädde.

För alla

Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett. Byt grädde mot vispbar mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Hur förbereder man en bra konferens?

Bjud på 7 sorters kakor

Jag är delägare i ett franchiseföretagare och varje år blir vi som är företagsägare inbjudna på konferenser.

Temat brukar vara att man går igenom hur verksamheten har skötts de året som har gått. Man brukar se om företagen har gått med vinst eller om man har gått med lite förlust. Sedan går man igenom hur man ska förbättre verksamheten det kommande år. Från varje företag bjuds en person in så att alla företagsägare kan lära känna varandra och få inspiration.

Vår konferens brukar hållas på någon spa hotell runt om i Sverige. Man brukar då även bjuda in en föreläsare eller coach. Vad jag vet så har varken föreläsaren eller coachen var så givande för publiken.

Det franchiseföretag jag driver ligger i en central Galleria och detta innebär att även alla butikschefer i Gallerian också blir inbjudna till konferens varje år. Vi brukar då få 3 rätters middag på olika slott runt om i Uppsala.

Så det är väldigt viktigt med en konferensanläggning för att få ett varaktigt resultat även efter konferensens slut. Folk måste få känna att de har lärt sig något och även känna sig utvilade. Körunda, som jag länkade till, är ett exempel på hur en sådan fin konferensanläggning kan se ut.

Gallerinas butikschefsdagar mycket uppskattade

Även på våra butikschefsdagar som hålls i Gallerian så bjuds de in föreläsare. Det jag saknar när det gäller föreläsare är att bjuda in någon som kan något om hur man driver trafik till sin sida på nätet. För många butiker har en e-handel och inte bara fysiska butiker. Det verkar inte finns någon kunnig inom SEO dvs sökmotoroptimering. De som kallas sig SEO experter är rena bluffen och jag har mött alla som påstår sig kunna driva trafik. Många av dessa s.k experter har tex dragit ner min bloggstatistik i stället för att öka den. En galen SEO kille tog bort mig från Google sökoptimering helt och hållet. Som tur är så är en av mina delägare programmerare och hjälpt mig tillbaka och fick lägga ner 5 timmar på min blogg.

5 måsten för att få en lyckad konferens

 1. God 3 rätters mat som ska vara mättande för är man hungrig så kan jag i varje fall inte koncentrera mig. Lägg även till kaffepaus med massor av goda 7 sorters kex däremellan.
 2. En bra föreläsare som föreläser om hur man kan få fler kunder inte bara till sina fysiska butiker utan även till sin e-handel detta genom SEO undervisning.
 3. En konferens bör hållas på ett vackert slott.
 4. En guidad visning av slottet också så att man kan ta med sig historia hem.
 5. Bjud gärna in ett medium som kan läsa av olika energier eller gör en spökvandring i slottet.

 

Attraktionslagen och förtreonde

recept på hemmagjord glass

Jag hade en soffa hemma som jag så gärna ville bli av med så jag ringde Helping hands.

De kom hem till mig avtalad tid och gillade inte soffan som hade massor av fläckar fast att den var relativ ny. De sa att de kunde bära bort den om jag betalade 400 kr. Jag hade inga pengar på mig och de hade ingen kortläsare. En av männen sa att jag såg så förtroendegivande ut att han ändå tog med sig soffan och att jag kunde gå in i butiken och betala en annan dag. Detta gjorde mig väldigt glad både att jag blev av med soffan och att en person kunde vara så snäll och faktisk kunna se att jag är förtroendegivande.

Nu ska jag i väg och betala dessa 400 kr och jag är inte den som kör med springnota dvs inte betalar. Jag betalar alltid och kommer alltid att göra det. För om man inte betalar säger man till universum att man inte har råd att betala. Då kommer universum leverera fler tillfällen till dig där du inte kommer att ha råd att betala. Universum gillar inte snyltare eller lögnare.

recept på hemmagjord glass
Jag slukar i mig alla universumslagar och tänker leva efter den till 100 %. Jag tänker också äta glass utan att gå upp i vikt för allt handlar om ditt psyke och inte vad du äter. Fast det gäller att äta innan kl 16.00 allt annat efter det går man upp i vikt av.

Bästa HBTQ filmer jag har sett

the danish girl

Har ni sett filmen med Alicia Vikander som heter The danish girl?

the danish girl
Denna scen klär sig mannen ut till kvinna. och blir fast i sin kvinnliga roll.

The Danish girl handlar om den första mannen som gjorde en könsoperation. Allt började med att frun skulle använda honom som kvinno modell för att den riktiga modellen hade fått förhinder. Då var hennes man tvungen att ta på sig kvinno kläder och kände sig hemma i kläderna. Detta fick honom att inse att han kände sig mer som en kvinna än som en man. Frun tog hela tiden på sig skulde Man får följa deras väg hur det går till och vilka hinder de möter på vägen. Filmen är djup och mycket sorglig tyvärr. Det är ingen feel good känsla alls i filmen. Fast man får se vackra miljöer i filmen som en tröst på det jobbiga paret går igenom.

Torka aldrig tårar utan handskar

HBTQ filmer
Otrolig vacker bild på killarna som spelar huvudrollen.

Fick även just veta att det finns  en streamingtjänst med inriktning på HBTQ filmer. Finns fler filmer om HBTQ filmer och jag tycker att marknaden är god gällande dessa typer av filmer.  Hos GazNet finner du ännu fler av dessa typer av filmer dvs HBTQ filmer. De har streamingtjänst den har Nordenst bredaste ställe för alla typer av dessa filmer. Enkelt och lätt att använda denna sidan.

En annan sorglig film jag har sett heter ”Torka aldrig tårar med handskar” en svensk film som blev väldigt hyllad av kronprinsessan Victoria. Den är också för sorglig och är en svensk film. Någonstans i filmen kommer en homosexuell killes föräldrar på besök med en tårta för att fira honom. Han säger ”Jag fyller ej år”. De sa att det var en avskedsfest då de såg honom som död eftersom han var homosexuell. Innan jag såg denna film så var det en homosexuell manlig vän till mig som berättade om denna scen. Han grät när han berättade om denna scen. Kan ni tänka er bara minnet av en scen fick denna kille att gråta? Förstår ni då hur sorglig filmen var. Han fick mig att genast vilja se denna film.

Adam Pålsson och Adam Lundgren spelar huvudrollerna i filmen ”torka aldrig tårar utan handskar”