Du får en andra chans att göra ett första intryck

Det sägs att man inte får en andra chans att göra ett första intryck, men detta stämmer inte alltid. Tänk bara på när du ska steka din första pannkaka då blir den alltid dålig och fula former. När du steker din andra pannkaka så blir den perfekt.

Detsamma när du träffar nya människor så tar det ett tag innan man vågar bjuda på sig själv. Man kan tycka att vissa människor är tråkiga till en början och sedan när man lär känna dem bättre så blir de roligare att umgås med. Vänskap växer med tiden. Den enda gång du ska bjuda på det bästa av dig själv är när du träffar potentiella kunder.

Persisk afton på café Mumrik och får som skyddar slottet

I dag är det kulturnatten den roligaste dagen i Uppsalas historia. Alla muséer är öppna till midnatt och dessutom alla bibliotek också. Nedan ser ni schema för Café Mumrik och det är min f.d chef när jag jobbade som nyhetsankare på studentradion som håller i det. Hon heter Roya Rabiei världens finaste människa och chef. Jag trivdes så bra att jobba med henne hon är verkligen en guld lady.

Har ni sett coolare får? Dessa är till för att städa i slottbacken i Uppsala. De må se bimbo ut men de vet vad som bör göras.

Att starta företage i fel ända leder till konkurs

Hur gör man när man startar ett nytt företag tillsammans med andra människor?

Här ser ni min svägerska Karolina Wendelin på kaffeprovning. Hon kallar sig själv för kaffetunna för att hon älskar kaffe. Hon använder också kassasystem i den skönhetssalong hon driver.

Jag har lärt mig en sak på vägen är att aldrig påbörja ett arbete utan avtal som är giltiga. När människor vill skjuta fram avtal så ska du veta att de döljer något för dig. Man ska heller inte bete sig som om man vore börsnoterad så fort man börjar starta företag.

Jag var delaktig i ett företag där de började sitt företagande med att resa jorden runt och trodde de var affärsmän. De var allt annat än affärsmän eftersom de reste för lånade pengar. Lånade pengar ska betalas tillbaka så man ska vara väldigt försiktig med lånade pengar. Jag är dessutom försiktig med tjänade pengar för det finns inget som tar så fort slut som pengar. Det var heller ingen som planerade hur ett företag ska skötas utan alla förväntade sig att kunderna skulle knacka på dörren. Trots att vi bara hade 2 olika produkter så ville de ha ett kassasystem som var avancerat och dyrt. Det finns otroligt bra molnbaserade kassasystem man kan använda sig utan när man driver företag. Hos Bexonline hittar man massor att välja bland som sysslar med traditionella affärsystem, kassasystem, butiksdatasystem, molnbaserade affärssystem, webbaserat affärssystem med mera.

Detta är bra att ha om man har tusen olika produkter att hålla reda på. Jag driver även andra företag där allt ovan är något vi har användning av och använder oss av varje dag.

Spännande att få prova en spikmatta

Sponsrat inlägg i samarbete med frisk.info

Man är van att se indier ligga på en spikmatta och tro att de har övernaturliga krafter över att de ens kan ligga på en sådan matta. Tänk på att vi har akupunkturknappar över hela kroppen som behöver stimulans och tänk att slippa nålar och i stället bara lägga sig på en matta som gör hela jobbet? För mig låter detta som en utmärkt idé att kunna vakna utvilad och känna att man inte har några smärtor den dagen man lägger sig på en rysk spikmatta från frisk.info.

Jag är sorten som provar allt inom hälsa eftersom sedan jag var 18 år gammal så har jag verkligen sökt med lykta över hela världen för att kunna få bukt med mina kroniska smärtor. Jag lider av kronisk hormonell migrän som jag får varje ägglossning och menstration. Migrändjävlen ger sig aldrig och kommer som på posten. Jag längtar till den dagen då min menstration helt upphör så att jag slipper detta helvete på jorden. För en gång i tiden skrev en man att den som har migrän vet hur det ser ut i helvetet. Tänk om helvetet vore migrän för evigt då skulle jag göra allt för att vara en god människa och slippa eländet.

Jag är ändå en god människa och värnar om goda människor och älskar goda människor. Jag skulle aldrig i livet smöra för en dryg person i tron på att jag då ska göra karriär via honom. För jag vet att om en människa inte har hjärta på rätt ställe så kommer han hitta sitt eget elände och jag vill då inte dela plats med en sådan människa. Jag tar avstånd från alla människor som inte har hjärta på rätt ställe. Jag är inte sorten som hämnas, men jag är en laglydig person och följer alla lagens regler. För jag vill aldrig hamna fel i samhället och få dålig rykte pga av 100 kr extra. Inte en för en miljon skulle jag svika mina medmänniskor.

Den enda last jag har i livet är min migrän för utan den så lever jag i paradiset både med min familj, företag och vänner. Så nu ska jag prova en spikmatta från frisk.info för att se vilken verkan den kan göra för mig. Ni kan också beställa en sådan spikmatta genom att uppge koden 11OKT19 så får ni hela 15 % rabatt och det inte är inte lite det.

Den kostar endast 329 kr och 15 % rabatt på den blir då 279,65 öre. Det är mycket billigare än att gå på akupunktur som kan kosta ca 600 kr och uppåt. Detta innebär att ni får akupunktur varje dag resten av era liv. För akupunktur gör att syre omsätts i kroppen och är den största anledningen till att man blir av med kronisk smärta.

 

Behandling för rynkor, ojämn hy och slapphet.

JETT Plasma är den första och världens enda patenterade Plasmaljusutrustning baserad på likström vilket ger möjlighet till både ablativ och icke-ablativ behandling i ett och samma sofistikerade instrument

JETT Plasma Silver är en behaglig, effektiv och djupverkande behandling, som också kan göras som kur på 6ggr. Behandlingen verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat. Behandlingen ger inga oönskade sidoeffekter och kan komplettera andra behandlingsteknologier t.ex. Microneedling, Microdermabrasion och Kemiska Peels mfl.  Syftet är då att ge ökat och mer långtidsverkande resultat.

Om man vill göra behandlingen som kur så är upplägget så att man första veckan gör 2 behandlingar (3-4 dagars intervall) och resterande 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Efter ca två månader gör amn en uppföljande behandling. .

Behandlingen är uppstramande, fasthetsgivande, balanserande och den passar alla hudtyper och går att göra under alla årstider.

Här är en bild på en utav careandbeautys kunder efter att han har gjort en behandling med silvertippen.