7 måsten här i livet

Nu vill jag dela med mig av 7 måste som du bör tänka på här i livet.

  1. Ha ett jobb som du trivs med och en bra chef om du är anställd. Gå ner också till att jobba 6 timmar per dag.
  2. Spara till en buffert som du klarar dig på i minst 6 månader. En ekonomisk trygghet påverkar dig positivt och du har råd att separera och betala hyran själv eller byta jobb om du inte trivs. Tänk om du blir arbetslös vad händer då? Det tar tid innan man får besked om sjukersättning eller arbetslöshetsförsäkring. Därför är det lönt att spara en slant varje månad till sådana stunder. En bra tumregel är 10% av din lön varje månad och spara det första du gör varje månad, inte det som blir över.
  3. Se till att ha en hobby du trivs med här i livet. Har du ingen hobby så lever du inte punkt slut!
  4. Var noga med vem du tar lån i från. Är det låneförmedlare eller privatperson. Ta aldrig lån från en privatperson för man vet aldrig vad som händer. Du kan alltid låna från Reducero som är en oberoende låneförmedlare som behandlar din ansökan om att få långa hos flera banker, för att hitta det lån som passar dig allra bäst! Att ansöka från dem är helt kostnadsfritt.
  5. Omge dig bara med personer som ger dig energi. Detta kan låta som en kliché. Tänk dig om varje elak människa gjorde dig 365 dagar äldre skulle du då omge dig med 50 sådana som gjorde dig 50 år äldre på nolltid? Nej det skulle du inte, vad var det jag sa.
  6. Hämnas aldrig på människor för universum gör det åt dig. Om du hämnas tar du umiversums uppgift i från den. Universum hämnas 3 gånger värre än vad du någonsin kommer att klara av.
  7. Lär dig att älska för kärlek är den största energin som finns.
hobby
Hobby är viktigast här i livet. Mina hobbyn är djur och kungen. Bilen ni ser är den bil kungen brukar åka i. Alla bilder på kungen har jag själv tagit.

Sponsrad inlägg i samarbete med Reducero

Kommentera