3D ögonbryn make-up bästa klinik

3D ögonbryn make-up är det snyggaste man kan göra för sina ögonbryn. Fast då gäller det att följa instruktionerna till punkt och pricka.

När jag gjorde 3D ögonbryn make-up insåg jag inte hur viktigt det är att verkligen följa instruktionerna. Jag har förut gjort detta två gånger och på andra kliniker och ingen av de som behandlade mig talade om vikten att ögonbrynen ej bör komma i kontakt med vatten på 8 dagar. Här på Shama kliniken har man jobbat med 3D ögonbryn make-up i 30 år och vet hur viktigt det är att det verkligen inte får komma i kontakt med vatten. Man bör stryka vaselin morgon och kväll första 8 dagarna.

Ni vet väl om att Shama kliniken har landstingsavtal dessutom även med akademiska sjukhuset i Uppsala. Läs mer om det här. De har även avtal med Karolinska Sjukhuset. Därför kan ni vara säkra på att ni är i goda händer. Har du fula ärr så kan du söka remiss via din vårdcentral.

blogg samarbete
Här tar Carl åter bilder av mig så att jag får skräddarsydda 3D ögonbryn make up samt att jag också blir av med mina fula ärr ovanför mina ögonbryn. Bild: Midia Hilmi
blogg samarbete
Hör ritar Shama på en dator hur det kommer att se ut när det är färdigt. Här får du en chans att se om du blir nöjd med resultatet när du gör 3D ögonbryn make up.
3D ögonbryn make-up
Jag fick emla och lite gladpack på mina ögonbryn under ca 40 minuter. Där emellan smet jag i väg till Sushi ställe där bara japanska diplomater brukar äta.
3D ögonbryn make up
Så här snygga ögonbryn fick jag och jag ska gå en andra gång för att få till det ännu jämnare. Jag är så ruskigt nöjd och ryser av obehag när jag ser hur snyggt det har blivit. Tänk att jag är helt utan smink här och ändå känner jag mig inte som en nyvaken griskulting. Jag känner mig verkligen som en riktig kvinna med markerade ögonbryn. Man brukar säga att ögonbrynen är ögonens ram och det är ju så sant. Denna gång har det hållit mycket bra just för att jag verkligen har skött mig med vaselin morgon och kväll under minst 8 dagar.

Mullbär i Aten och Panos Papadopoulos grundare av Panos Emporio

Gott folk jag är fortfarande i Aten på semester och vill söka upp färsk mullbär. Sedan har jag planerat att besöka djurparken i Aten om det finns något. Jag skulle egentligen ha ett telefonmöte med Grundaren Panos Emporio nämligen Panos Papadopoulos. Jag har ett mycket spännande projekt tillsammans med honom. Oj inte bara ett projekt utan har planer på två olika projekt. Har nyligen varit på hans event på båten Patricia bilder kommer upp snart. Jag är verkligen en lyxtjej i lyxförpackning gör bara det jag mår bra av utan några måsten. Jag är inte född för att göra några måsten har jag precis upptäckt.

Kommentera